All-in broodmix sésanutbrood 2.5 kg
All-in broodmix sésanutbrood 2.5 kg
All-in broodmix sésanutbrood 2.5 kg
- Alleen water toevoegen
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vezels meer lezen
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek en koop het product in je dichtstbijzijnde Aveve-winkel.
Bezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen
Retailer of the Year 2023-2024
Gratis verzending vanaf € 49
Geniet van alle voordelen via MyAveve
Alles over product
Omschrijving
Met de all-in sésanut mix van Aveve bak je stevig brood met sesamzaad en walnootstukjes. Heel lekker met hartig beleg of bij een kaasschotel. Deze bloem is voor vijf broden vol met vezels.
Gebruiksadvies
Alleen water toevoegen en je broodje is gebakken. Puur natuur zalig en gezond!
Ingrediënten
Ingrediënten: tarwebloem, haverzemelen, geroosterde tarwezemelen, 5% walnoten, 3% geroosterd sesamzaad, dextrose, plantaardig vetpoeder (palm), droge gist, zout, geroosterde tarwekiemen, natuurlijk gekaramelliseerde suiker, tarwemoutmeel, meelverbeteraars: enzymen en ascorbinezuur.
Voedingswaarde
Per 100 g: Energie 1087 kj;Kilocalorieën 258 kcal;Vetten 6,6 g waarvan verzadigde vetten 1,7 g;Koolhydraten 37,6 g waarvan suikers 2,5 g;vezels 4,2 g;eiwitten 9,6 g;zout 1,1 g
Bewaaradvies
Bij voorkeur koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!
Legale info
Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, soja, ei, melk, lupinen en kan sporen bevatten van andere noten.
Bereidingswijze
Bereiding in de broodmachine: Meet nauwkeurig de mix en het water af en giet de ingrediënten in de kuip. Kies een programma van 2 à 4 uur. Druk op 'Start'. Laat het brood na het eindsignaal uit de kuip glijden. Laat afkoelen op een rooster. Bereiding met de hand: Meet nauwkeurig de mix en het water af. Kneed 20 minuten tot een soepel deeg met de hand of met een broodbakmachine. Of kneed 10 minuten met een keukenrobot. Dek het deeg af met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Druk het deeg plat met de handen en geef het de vorm die je wil. Leg het in een ingevette bakvorm of op een bakplaat. Dek het deeg opnieuw af en laat rijzen op kamertemperatuur tot het volume verdubbeld is (ongeveer 40 minuten). Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het brood ongeveer 30 minuten op 220 °C. Haal het uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.