Biologische agar-agar 12 g
- Hogere bindkracht dan gelatine
- Extract van rode Japanse algensoort
- Neutrale smaak
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.
Betaalbaar met Ecocheques
Alles over product
Omschrijving
Agaragar wordt gemaakt op basis van een mengeling van wieren en is verkrijgbaar in poedervorm of als staven. Dit product biedt heel wat voordelen: het lost heel gemakkelijk op en heeft een neutrale smaak. Agaragar heeft een hogere bindkracht dan gelatine en is gemakkelijk in gebruik.
Voedingswaarde
Energie 758 kJ; 188 kcal; Vetten 0 g waarvan verzadigde vetzuren 0 g; Koolhydraten 4,2 g waarvan suikers 0 g; Vezels 83 g; Eiwitten 1 g; Zout 0,08 g
Ingrediënten
agar-agar*. *van biologische teelt
Bewaaradvies
Bij voorkeur droog en koel bewaren.
Gebruiksadvies
Past bij alle gerechten waarvoor een geleermiddel nodig is, of ze nu hartig zijn of zoet: gelei, confituur, nagerechten, aspics... Het geleervermogen hangt af van de zuurheid: zure gerechten zullen wat meer Agar-Agar nodig hebben. Niet combineren met chocolade of kiwi, want die twee producten neutraliseren zijn gelerende werking.