Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Tandpasta met tandenborstel voor honden en katten

Merk: Beaphar
  • Gaat tandplak en tandsteen tegen
  • Zorgt voor een frisse adem
  • Met zachte en flexibele haren

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Alles over product

Omschrijving

De Beaphar tandenborstel biedt in combinatie met de Beaphar tandpasta totale bescherming voor het gebit van je hond of kat. Dagelijks poetsen gaat tandplak en tandsteen tegen. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en katten. Om het tandvlees te beschermen, zijn de haren van de borstels zacht en flexibel.

Gebruiksadvies

Maak voor gebruik de tandenborstel nat en poets voorzichtig het gebit van uw huisdier met Beaphar Tandpasta. De Beaphar Tandpasta hoeft niet gespoeld te worden. Poets het gebit iedere dag en vervang de tandenborstel uiterlijk na 3 maanden. Zorg altijd voor vers drinkwater. Bij het eerste gebruik : Ondanks de lekkere pasta moeten honden en katten wel wennen aan de dagelijkse gebitsverzorging. Smeer daarom eerst wat tandpasta op uw vinger en laat dit proeven. Vervolgens kunt u de pasta op de borstel doen en zo laten proeven. Zodra dit geaccepteerd wordt kunt u voorzichtig de hoektanden en kiezen poetsen. Begin daarna pas aan de voortanden, want het tandvlees bij de voortanden is het gevoeligst. De Beaphar Tandpasta hoeft niet gespoeld te worden. Het is normaal dat uw dier moet wennen, dit vergt enig geduld.

Kenmerken

100% natuurlijk Nee
Type dier Kat, Hond
Toepassing verzorging Gebitsverzorging
Type verzorgingsproduct Verzorgingsproducten
Problematiek Tandplak
Soort behandeling Behandeling van het dier
Substantie Andere
EAN code 8711231160129
Artikelnummer 15059250