Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Natvoer voor katten met kip en tonijn in saus 8 x 85 g

  • Bewezen een gezonde vertering te bevorderen
  • Zeer goed verteerbaar
  • Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Alles over product

Omschrijving

Purina One natte voeding is een volledig en gebalanceerde voeding, speciaal ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen om doelgerichte, kwalitatief hoogwaardige voeding te combineren met een heerlijk smaak. Zo kan je er zeker van zijn dat je kat de voeding krijgt die ze nodig heeft met de smaak waar ze van houdt.

Analytische bestanddelen

Vocht: 78% Eiwit: 12,5 % Vetgehalte: 4% Ruwe as: 2.3 % Ruwe celstof: 0,5%

Samenstelling voeding

Kip: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%),plantaardige eiwitextracten,vis en visbijproducten,mineralen, plantaardige bijproducten,oliën en vetten,groenten (0,6% gedehydreerde wortelen, gelijk aan 5,4% wortelen), suiker.

Tonijn: Vlees en dierlijke bijproducten,plantaardige eiwitextracten,vis en visbijproducten (waarvan tonijn 4%),mineralen,plantaardige bijproducten,oliën en vetten,groenten (0,6% gedehydreerde wortelen, gelijk aan 5,4% wortelen), suiker.

Voedingsadvies

Purina One natte voeding is een volledige en gebalanceerd voeding, speciaal ontwikkeld door dierenartsen e voedingsdeskundigen om doelgerichte, kwalitatie hoogwaardige voeding te combineren met een heerlijk smaak. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw kat de voeding biedt die ze nodig heeft met de smaak waar ze van houdt or gezond te blijven zowel vandaag als morgen.

Bewaaradvies

Bewaar ongeopende blikjes op een koele, droge plaats.

Kenmerken

Smaak Kip, Tonijn
Inhoud 85.0 g
Type hond/kat Outdoor en indoorkat
Levensfase hond/kat Adult
Speciale behoeften dier Geen speciaal voedingsdoel
Type Diervoeding Natte voeding
EAN code 7613039164068
Artikelnummer 15103478