Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Kalmerende spray voor honden Canicomfort 60 ml

Merk: Beaphar
  • Werkt vijf uur
  • Bevat rustgevende feromonen
  • Klinisch bewezen

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Alles over product

Omschrijving

Beaphar CaniComfort is een eenvoudige en effectieve oplossing om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en honden te kalmeren. Het bevat een kopie van het geruststellend feromoon van de hond, dat een rustgevende werking heeft op honden. Dit feromoon wordt van nature geproduceerd door de teef als ze haar puppy's voedt en is van cruciaal belang voor het bindingsproces. Door een kopie van dit feromoon heeft het een rustgevende werking en laat het zowel pups als volwassen honden weten wat een veilige plek is. Spray in de auto of bench tijdens het reizen of op een favoriete deken, dit helpt ongewenst gedrag te voorkomen. Ideaal voor de preventie van krabben, blaffen en (reis)angst (hijgen, bibberen, onrust). Dus ook geschikt voor dierenartsbezoek of wanneer de hond voor de eerste keer mee naar zijn nieuwe huis reist. De spray is ook zeer geschikt voor gebruik in huis: in de mand, op het bed, de riem en het speelgoed van de hond. Dit helpt de hond zich op zijn gemak te voelen en vernieling te voorkomen.

Gebruiksadvies

Gebruik ca. 8 sprays per toepassing. Spray de bench of auto 15 minuten voor gebruik in. Behandel alle voorwerpen die in contact komen met de hond (halsband, riem en mand), spray op meubels of nieuwe voorwerpen om ongewenst gedrag te voorkomen. Nooit rechtstreeks op de hond spuiten. Spray niet in de bench als de hond er in zit.

Samenstelling voer

Analoog van geruststellend feromoon van de hond: 2%, Isopropanol q.s: 60ml

Kenmerken

Inhoud 60.0 ml
100% natuurlijk Nee
Type dier Hond
Toepassing verzorging Andere
Type verzorgingsproduct Verzorgingsproducten
Soort behandeling Behandeling van het dier
Substantie Spray
EAN code 8711231174171
Artikelnummer 15088975