Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Navulling voor rustgevende vloeistof voor honden Canicomfort 48 ml

Merk: Beaphar
  • Voorkomt ongewenst gedrag
  • Klinisch bewezen: geeft een geruststellend gevoel
  • Dertig dagen werkzaam

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Alles over product

Omschrijving

Het feromoon in Beaphar CaniComfort is een klinisch bewezen, eenvoudige en effectieve oplossing om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en honden te kalmeren. Het helpt je hond om zich op zijn gemak te voelen, doordat hij de kopie van de feromonen in dit product herkent. Het heeft geen invloed op andere diersoorten in het huishouden en versuft je hond niet. De verdamper moet worden geplaatst in de kamer waar je hond het grootste deel van zijn tijd doorbrengt. Gebruik de verdamper continu en vervang de vulling na 30 dagen.

Gebruiksadvies

Alleen te gebruiken in een stopcontact van 230V. NIET gebruiken met een verlengsnoer met meerdere contacten, een adapter of converter. Gebruik enkel Beaphar CaniComfort vulling of navulling voor deze verdamper. Het apparaat heeft warme oppervlakken om de actieve ingrediënten te verdampen, deze oppervlakken mogen tijdens het gebruik niet worden aangeraakt.
NIET PLAATSEN: onder een ander elektrisch apparaat, onder of dicht bij meubels of onder een object dat uit de muur steekt, in een adapter met meerdere stekkers of een verlengsnoer.
MINIMALE VRIJE AFSTAND boven diffuser = 1,20 m. Zoniet, kan dit de verdamping van het product verminderen of blokkeren en vlekken achterlaten. Vermijd gebruik in de buurt van open ramen, tocht en deuren, omdat dit de efficiëntie van de verdamper zal verminderen. NIET onder dompelen in water. NIET ondersteboven aansluiten.
Vervang de verdamper elke 6 maanden.

Samenstelling voer

Analoog van geruststellend feromoon van de hond: 2% Isoparaffinische koolwaterstof q.s: 100g

Kenmerken

Inhoud 48.0 ml
100% natuurlijk Nee
Type dier Hond
Toepassing verzorging Conditie
Type verzorgingsproduct Verzorgingsproducten
Soort behandeling Behandeling van het dier
Substantie Olie
EAN code 8711231173976
Artikelnummer 15088974