FR|ENG
Je bent hier: Home  > Over AVEVE > Missie en kernwaarden Printvriendelijke afdruk

Missie, beleidsverklaring en kernwaarden

De Groep AVEVE wil in de maatschappij een rol van betekenis spelen. In onze missie staat krachtig samengevat wat AVEVE nastreeft om dit uiteindelijk te bereiken.

De missie van de Groep AVEVE

Groep AVEVE wil op een rendabele manier haar marktleiderschap in de toelevering aan de land- en tuinbouw in België en aangrenzende regio’s verder versterken.

Ter ondersteuning van die toeleveringsactiviteiten wil AVEVE, waar dat nodig is, een actieve rol spelen in de commercialisering van landbouwproducten.

AVEVE wil de deskundigheid die ze verworven heeft in de land- en tuinbouwsector ook inzetten in de consumentenmarkt en in internationale nichemarkten.

De beleidsverklaring van de Groep AVEVE

De Groep AVEVE is een netwerk van innoverende en performante werkmaatschappijen die maximale klantentevredenheid nastreven. Met haar goed opgeleide en geëngageerde medewerkers willen de werkmaatschappijen en de Groep AVEVE, mede door optimale benutting van onderlinge synergieën, dé referentie zijn in de agrarische en in de consumentenmarkt.

De kernwaarden van de Groep AVEVE

In 110 jaar tijd is er in AVEVE een unieke bedrijfscultuur ontstaan met krachtige waarden: de AVEVE-spirit. AVEVE-medewerkers zijn klantgericht, leveren kwaliteit, ondernemen duurzaam, denken innovatief en handelen integer. Dag na dag houden onze medewerkers de AVEVE-spirit levend door deze kernwaarden daadwerkelijk uit te dragen.

Klantgerichtheid

AVEVE staat dicht bij de klant, kent zijn noden en koppelt terug met de juiste houding, producten en diensten. 

Kwaliteit

AVEVE lost de verwachtingen in van haar klanten met een aanbod van optimale producten en diensten. 

Innovatie

AVEVE innoveert door kennis en deskundigheid continu te verbeteren en ten dienste te stellen van haar klanten.

Duurzaamheid

AVEVE denkt op lange termijn, onderneemt zorgzaam met evenwicht tussen mens, economisch rendement en milieu.

Integriteit

AVEVE is eerlijk en betrouwbaar, en handelt als betrouwbare partner zaken correct én volledig af.

 
Tuin    Dier
Bakplezier
Andere AVEVE sites
AVEVE Actueel
Agenda
©2017 AVEVE NV, Aarschotsesteenweg 84, 3012 Wilsele (Leuven), België - Tel. +32 16 24 26 26 - Fax +32 16 24 28 82 | BTW-BE-0403-552-464 | Disclaimer