FR|ENG
Je bent hier: Home  > Over AVEVE > Het AVEVE-merk Printvriendelijke afdruk

Het AVEVE-merk

Het AVEVE-merk, kwaliteit verzekerd

In het uitgebreide assortiment van de AVEVE-verkooppunten biedt AVEVE-producten onder het eigen AVEVE-merk aan. Alleen producten van topkwaliteit krijgen dit label. Kwaliteit verzekerd dus!

Het AVEVE-merk prijkt op producten in het assortiment bloem, dierenvoeders, petfood, meststoffen, plantenbescherming, tuinartikelen, …

Kopen in vertrouwen

Producten met het AVEVE-merk kan je blindelings kopen. Het AVEVE-merk is de garantie voor kwaliteit.

De kennis van de Groep AVEVE is gedurende de voorbije 100 jaar permanent aangevuld en versterkt. In een verkooppunt van AVEVE koop je dus in vertrouwen! 

Eigen productie

AVEVE produceert zoveel mogelijk zelf de producten onder het AVEVE-merk. Andere artikelen met het merk worden in samenwerking met AVEVE gemaakt. Analyses in laboratoria garanderen een hoog kwaliteitsniveau. Op die manier zijn we zeker dat we de beste oplossing aanbieden.

Professionele sector

In de toelevering aan land- en tuinbouw staat AVEVE voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid van resultaat. Het netwerk van agrarische centra en AVEVE-winkels is het verkoopkanaal voor de AVEVE-bedrijven van de Groep AVEVE.

 
Tuin    Dier
Bakplezier
Andere AVEVE sites
AVEVE Actueel
Agenda
©2017 AVEVE NV, Aarschotsesteenweg 84, 3012 Wilsele (Leuven), België - Tel. +32 16 24 26 26 - Fax +32 16 24 28 82 | BTW-BE-0403-552-464 | Disclaimer