FR|ENG
Je bent hier: Home  > Werken bij AVEVE > Kiezen voor AVEVE Printvriendelijke afdruk

Kiezen voor AVEVE

Je zoekt een boeiende job met inhoud en perspectief?
En je hebt een hart voor de landbouw?

Kies dan voor AVEVE!
Misschien hebben wij de geknipte job voor jou!

Wie zoeken wij?

AVEVE heeft nood aan geëngageerde mensen. Mensen die onze kernwaarden mee helpen uitdragen.

Uiteraard is het diploma van onze medewerkers essentieel. Even belangrijk voor ons is of iemand zich goed gaat (blijven) voelen binnen de identiteit van AVEVE. Of zijn persoonlijkheid past binnen onze bedrijfscultuur.

Wij zoeken mensen die graag bijleren. Die uitdagingen niet uit de weg gaan. Die een bijdrage willen leveren aan de groei van de land- en tuinbouw.

Natuurlijk zijn de vereisten qua diploma en vaardigheden verschillend voor elke functie en elk bedrijf. Eén ding geldt voor alle vacatures: we zoeken gedreven teamspelers die mee willen helpen aan de verdere uitbouw van AVEVE!

Wat bieden wij onze medewerkers?

Actieve loopbaanbegeleiding

Wij zien aanwerven als een beslissing op lange termijn. Daarom doet AVEVE aan actieve loopbaanbegeleiding en investeren wij in permanente vorming. Wij zorgen ervoor dat iedereen maximaal inzetbaar is en blijft.

Door de diversiteit aan bedrijven, sectoren en functies zijn er vele doorgroeimogelijkheden in de Groep AVEVE. Uiteraard geldt dat niet voor alle functies in dezelfde mate. Waar mogelijk geven wij de voorkeur aan interne kandidaten bij het invullen van vacatures.

Daarnaast besteedt AVEVE veel aandacht aan vorming en opleiding. Voor ons is het belangrijk dat onze medewerkers hun job op een kwalitatieve manier kunnen uitvoeren en hun vaardigheden optimaal kunnen benutten.

Loonsverhoging op basis van prestaties

De basis voor het loonbeleid bij AVEVE is marktconformiteit en prestatiegerichtheid. Marktconformiteit, omdat we ons uiteraard baseren op de aard van de sector en de functie.

We kiezen ervoor om loonsverhogingen niet te koppelen aan een systeem van anciënniteit. Wel aan een systeem van jaarlijkse prestatiebeoordeling. Medewerkers worden hierbij beloond al naargelang hun prestaties. Wie zich extra inzet, zal sneller bepaalde loondoelen bereiken.

Een fijne werkplek

Bij Aveve bieden we je een functie met eerlijke en redelijke voorwaarden. Wij geven je de kans om je professionele kennis en vaardigheden binnen je dagelijks werk verder te ontwikkelen. Om verantwoordelijkheid te nemen op basis van je goede prestaties, ongeacht je leeftijd.

Bovenal kies je bij AVEVE voor een werkplek met fijne collega’s. Een plek waar teamgeest en samenwerking belangrijk zijn. Klik hier voor een film over werkplezier.                        

 
Tuin    Dier
Bakplezier
Andere AVEVE sites
AVEVE Actueel
Agenda
©2017 AVEVE NV, Aarschotsesteenweg 84, 3012 Wilsele (Leuven), België - Tel. +32 16 24 26 26 - Fax +32 16 24 28 82 | BTW-BE-0403-552-464 | Disclaimer